Antologia literara a iubirii

20 Februarie 2019, ora 12; Bucuresti, Romania

 

 

Editura INSPIRESCU are placerea de a invita autorii inzestrati cu talent literar sa participe la realizarea unui volum colectiv LITERAR intitulat NASCUT PENTRU A IUBI, care va fi lansat la 8 martie in Bucuresti!!!!
Volumul va fi sustinut financiar de Editura INSPIRESCU. Fiecarui autor i se va oferi un exemplar, fara obligativitatea achizitionarii. Celelalte bucati vor fi suportate de autori.
Textele vor reprezenta creatii inedite, autorii avand posibilitatea de a da frau liber imaginatiei. (10 pagini literare ORICE!, INCLUS CREATII SI PREZENTARE/autor). Le asteptam pana la data de 20 februarie 2019 pe adresa de mail :barbu69daniel@gmail.com, Tel: 0743182426,coordonator antologie, DANIEL BARBU.
6 pagini scrise cu diacritice, in format Word, A5, font Times New Roman 12, spatiere 1,15.
Separat, se va transmite o fisa de autor , care va cuprinde: nume, prenume, pseudonim literar (daca este cazul), anul debutului literar, anul debutului editorial si titlul volumului respectiv, alte volume publicate, mentionarea revistelor in care au aparut creatii literare, eventual numele scriitorilor/criticilor literari care au publicat recenzii, cronici literare referitoare la volume. Toate aceste informatii vor fi structurate de catre editor astfel  incat sa fie cuprinse intr-o singura pagina care va precede textul autorului.
De asemenea, se vor transmite datele de contact.
Deoarece volumul nu va depasi 300 de pagini (format A5), editura isi rezerva dreptul de a selecta textele cele mai valoroase; autorii care au publicat pana in prezent volume la editura INSPIRESCU vor avea prioritate.
Autorii ale caror texte vor fi cuprinse in acest volum colectiv vor fi anuntati prin e-mail. In situatia in care se doreste achizitionarea unuia sau mai multor exemplare, se va comunica editurii , pentru a stabili tirajul si modalitatea de plata.
Volumul va fi lansat la 8 martie la Bucuresti locatia va fi anuntata ulterior si la “Salonul International de Carte Bookfest 2019” si prezentat in cadrul unor evenimente organizate in Bucuresti si alte orase din tara.. Cateva exemplare vor fi transmise cu titlu gratuit din partea editurii INSPIRESCU catre marile biblioteci din Bucuresti si unele biblioteci judetene.
Alaturi de exemplarul gratuit din volumul colectiv, “INEFABILUL CUVINTELOR”  fiecare autor va primi un odorizant parfumat cu fotografia copertii.Cate unul de fiecare antologie comandata, in plus. Celelalte bucati vor fi contra cost.
Totodata, in cazul in care autorii vor dori pe parcursul acestui an sa publice un volum individual, vor beneficia de avantajele editurii.

 

 

 

 

 

Bookfest 2019

31 Mai 2019, ora 13: 52; Bucuresti, Romania

 

 

Mesaj pentru autori, care vor edita o carte la Editura Inspirescu :
Valabil 1 decembrie 2018- 31 mai 2019

Toate cartile ce vor aparea in perioada  1 decembrie 2018 – 30 aprilie 2019, vor fi prezente la Bookfest  pe standul editurii  in 30 mai 2019.
Unele dintre ele vor fi  lansate acolo (doar 20 de autori)
In spatele editurii noastre avem 5 reviste culturale, unde sunt  asociat sau  redactor.
Exista  doua  variante de promovare, prin intermediul standului sau prin cel al lansarii cartii.
• Grafica gratuita pentru coperta;
• Prefata gratuita;
• Machetare si corectura cartilor la intelegere cu editura;
• Materiale publicitare pentru lansare;
Articole critice in revistele cu care avem parteneriat din tara si strainatate (5 reviste);
Cererile sunt limitate!!!
Aceste facilitati nu se ofera simultan, sunt  in functie de fidelitatea autorului fata de editura si tirajul unei carti.
Vor fi lansate carti pe zile, tematice( literatura spirituala, de fictiune, debut de exceptie, diaspora)
Se vor da premii si se vor face activitati conexe:dezbateri, etc

 

 

 

 

Cum sa construim o generatie noua folosind sistemul Darwin Advertisement

20 Ianuarie 2020, ora 14: 30;  Iasi, Romania

 

 

Acest eveniment este gazduit de catre Campusul Ecopolis.
Va vom furniza informatii despre construirea campusului Ecopolis si a programelor  carora vom adera pentru generarea unor resurse financiare alternative! Va asteptam sa aderati misiunii acestui grup si va asteptam pe la noi!
Sprijinim initiativa Iasi- Capitala Culturala Europeana.